Hvem er jeg?

Mit navn er Marie Foged Schmidt. Jeg er oprindeligt uddannet civilingeniør inden for matematik og modellering, og har arbejdet som forsker og underviser på Danmarks Tekniske Universitet siden 2014. Som uddannet inden for det naturvidenskabelige har det været noget af et spring, at uddanne mig til biodynamisk kranio sakral terapeut og krops- og psykoterapeut. Jeg ser dog ikke de to verdener udelukke hinanden. Jeg ser dem samarbejde, ligesom jeg ser vores krop, sind og sjæl samarbejde.

Jeg har altid interesseret mig for selvudvikling, mennesket og kroppen. Det tog mig dog lang tid at opdage, at vi også har en sjæl. Dette opdagede jeg først ved selv at stifte bekendtskab med svære udfordringer i livet, som vendte min verden på hovedet, og fik mig til at se verden og livet på ny.

Jeg har personlig erfaring med spiseforstyrrelser, angst, depression og stress. Neden under disse ligger den største erfaring af dem alle, som handler om eksistensberettigelse. Jeg er gennem egen udvikling og egen erfaring blevet virkelig interesseret i at arbejde med eksistenstemaer og livet over for døden. Hvorfor kan vi blive født ind i en følelse af ikke at have retten til at eksistere? Hvordan kan døden blive vores bedste ven? Hvordan kan vi vågne fra en tilstand af at være levende-død? Jeg ser et potentiale i at lære at leve vores sjæl her på jorden, og det er et emne, der interesserer mig meget, og som jeg bringer ind i arbejdet i min klinik.

Jeg kan varmt anbefale, at benytte mantraet

Jeg overgiver mig til at leve min sjæl her på jorden.

Det er et mantra jeg selv har brugt i en længere periode, og som på mange måder kan åbne op til overgivelsen.

Uddannelse og erfaring

Hvornår

Hvad

Sted

Okt. 2022 – Sept. 2023

Integrativ Somatisk Traumeterapi uddannelse (overbygning).

Sept. 2022 – Dec. 2022

Anatomi og fysiologi.

Okt. 2020

Dynamisk ansigtsterapi.

Sept. 2020 – Aug. 2024

Assistent på den 4-årige uddannelse til Spirituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut.

Maj 2019

“De vitale organer”, 32 lektioner i behandling af organerne.

Marts 2019

16 lektioner i manuel behandling af fascia (bindevæv) ved Jonas Smith.

Jan. 2019

1 måneds praksisophold (meditation, yoga, stilhed, atma kriya yoga).

Sept. 2018

“Presence in Stillness”, 32 lektioner ved Mike Boxhall.

Juli 2018

14-dages yoga-, meditations- og stilhedsretreat + længere praksisophold.

Juni 2018

“Rehabilitering af hjernerystelser og mindre hovedtraumer”, 16 lektioner i funktionel neurologi ved Jonas Smith.

April 2018

Oprettelse af Napurtikon og klinik.

Jan. 2018 – Dec. 2020

Spirituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut uddannelse.

Sept. 2017 – Marts 2022

Biodynamisk Kranio Sakral Terapeut – Voksenuddannelsen.

Sept. 2017 – Marts 2022

Biodynamisk Kranio Sakral Terapeut – Børneuddannelsen.

Uddannelse og erfaring

\

Okt. 2022 - Sept. 2023

Integrativ Somatisk Traumeterapi uddannelse (overbygning).

Tobias-skolen

\

Sept. 2022 - Dec. 2022

Anatomi og fysiologi.

Karsten Munk Akademiet

\

Okt. 2020

\

Sept. 2020 - Aug. 2024

Assistent på den 4-årige uddannelse til Spirituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut.

Tobias-skolen

\

Maj 2019

“De vitale organer”, 32 lektioner i behandling af organerne

Institut for Biodynamisk Kranio Sakral Terapi

\

Marts 2019

16 lektioner i manuel behandling af fascia (bindevæv) ved Jonas Smith

Institut for Biodynamisk Kranio Sakral Terapi

\

Jan. 2019

1 måneds praksisophold (meditation, yoga, stilhed, atma kriya yoga).

Anahata Yoga Retreat Center

\

Sept. 2018

“Presence in Stillness”, 32 lektioner ved Mike Boxhall

Institut for Biodynamisk Kranio Sakral Terapi

\

Juli 2018

14-dages yoga-, meditations- og stilhedsretreat + længere praksisophold.

Anahata Yoga Retreat Center

\

Juni 2018

“Rehabilitering af hjernerystelser og mindre hovedtraumer”, 16 lektioner i funktionel neurologi ved Jonas Smith

Institut for Biodynamisk Kranio Sakral Terapi

\

April 2018

Oprettelse af Napurtikon og klinik.

Napurtikon

\

Jan. 2018 – Dec. 2020

Spirituel Integrativ Krops- og Psykoterapeut uddannelse. Jeg er 4. års studerende.

Tobias-skolen

\

Sept. 2017 -

Biodynamisk Kranio Sakral Terapeut – Voksenuddannelsen. Mangler afsluttende eksamen.

Institut for Biodynamisk Kranio Sakral Terapi

\

Sept. 2017 – Jan. 2019

Biodynamisk Kranio Sakral Terapeut – Børneuddannelsen. Mangler 1 kursus og afsluttende eksamen.

Institut for Biodynamisk Kranio Sakral Terapi

 

Vil du vide mere?